Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 13 januari 2018 @ 21:08 door Calamandja , 681 keer bekeken

1 Laat negatieve mensen los 
Je zou jezelf moeten omgeven met mensen die willen dat je slaagt. Mensen die niet oprecht blij voor je zijn als je het goed doet zijn geen echte vrienden. Je hebt echt geen mensen in je leven nodig die je een slecht gevoel over jezelf geven of die je onzeker maken. Soms ontgroei je mensen in je leven, dat is prima dat hoort bij volwassen worden.
 

2 Focus je op jezelf
Het leven wordt echt beter als jij je niet meer druk maakt over wat andere mensen van je denken. Laat angst je nooit tegenhouden en verontschuldig je nooit voor wie je bent. Geloof in jezelf en doe wat je moet doen.
 
3 Vergeef jezelf en ga verder
Sombere en negatieve gedachtes leiden tot een negatief resultaat. Iedereen maakt fouten. Leer van je fouten, onthoud de les en stap er overheen. Leer om jezelf te vergeven, je hoeft niet perfect te zijn. Het leven is te kort om met jezelf te worstelen over dingen uit het verleden.
 

4 Creëer zelfdiscipline
Push jezelf want niemand anders gaat dit voor jou doen. Wat houdt je tegen als je een andere baan wilt, meer conditie wilt krijgen of als persoon wilt groeien? Creëer zelf de verandering die je wilt in jouw leven.
 

5 Stop met jezelf met anderen te vergelijken
De enige reden waarom je jaloers bent op anderen is omdat jij jezelf met deze mensen vergelijkt. Dankzij social media geloven we al snel dat anderen het perfecte leven hebben. Maar dat is onzin, we hebben allemaal onze worstelingen en minpunten. Perfectie bestaat niet, punt.
 

6 Maak tijd vrij om je te focussen op je mentale gezondheid
Je bent meer dan je uiterlijk, je salaris en je likes op Instagram. Je mentale gezondheid is één van de meest ondergewaardeerde dingen van de 21ste eeuw!
 

7 Wees genereus
Als je goed voor jezelf zorgt ben je ook in staat om voor andere mensen te zorgen. Je zult zien dat het een goed en tevreden gevoel geeft als je iets voor de wereld terug doet.
 

8 Realiseer je dat geluk een reis is, niet een staat van zijn
Er zullen dagen in je leven komen dat alles donker is, dat je geen idee hebt wat je moet doen en dat je geen idee hebt hoe je verder moet. Maar dit hoort bij het leven. Niemand wordt elke dag van zijn leven wakker in volledige staat van gelukzaligheid. Het leven komt met pieken en dalen, accepteert dit.
 

9 Waardeer de kleine dingen
Het leven is beter wanneer je de kleine dingen waardeert. Wees dankaar voor de mensen die wel van je houden, voor de zon die schijnt of voor een vogeltje wat bij je raam zingt.
 

10 Complimenteer andere mensen en wees positief
Het voelt goed om te weten dat jij de kracht hebt om de dag van iemand anders beter te maken! Weet dat je iemand een complimentje kan maken en geniet van de glimlach die je terugkrijgt. En complimenten gaan niet altijd over het uiterlijk, je kunt ook iets zeggen als: ‘het is fijn om je weer te zien’ of ‘ik vind het leuk om bij je te zijn’.
 
Bron: herhealth.nl

 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.