Zelfobservatie - Red Hawk

Geplaatst op zondag 26 februari 2017 @ 00:47 , 558 keer bekeken

 Red Hawk: Zelfobservatie 

Eeuwenlang wordt 'Ken uzelf' al onderwezen als een belangrijk spiritueel principe. Hierin staat de dualiteit tussen lichaam en geest vaak centraal. Zelfobservatie, zo dacht men altijd, is alleen kijken naar de geest. Red Hawk leert dat zelfobservatie juist bij het lichaam begint. Door uit je hoofd te komen krijg je toegang tot je lichaam als jouw eerlijke raadgever.

Red Hawk laat je zelf ervaren hoe het observeren in zijn werk gaat. Aan de hand van zijn basisprincipes kun je je zelfobservatie ontwikkelen tot een kostbaar instrument waardoor je dichter bij je authentieke zelf kunt komen en blijvende veranderingen in je leven teweeg kunt brengen. 

Door eerlijk en zonder oordeel naar binnen te kijken en je gedachten en gevoelens met heel je lijf te beleven, kun je gewoontes en patronen in jezelf herkennen en wat niet meer bij je past loslaten. De energie die je dan vrijmaakt kun je geven aan onverdeelde aandacht voor het moment, focus en (zelf)bewustzijn. Je wordt een evenwichtiger en ontspannener mens, je toon wordt gematigder en je gedachten en emoties kalmer.

Over de auteur:
Red Hawk is professor aan de universiteit van Arkansas, auteur en dichter. Hawk werkt al meer dan dertig jaar met het onderwerp zelfobservatie, waarbij hij zich onder andere baseert op De vierde weg van Gurdjieff.

Zelfobservatie - volledig eerlijk kijken naar jezelf
Auteur: Red Hawk
Uitgeverij: AnkhHermes
168 pagina's - Prijs: € 17,50 
Kijk hier in het boek


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: