Susan Marletta-Hart - Voluit leven met hooggevoeligheid

Geplaatst op vrijdag 06 april 2007 @ 12:16 , 1624 keer bekeken

9025956718.gif

Voluit leven met hooggevoeligheid, strategieën voor overleven
Uitgeverij Ten Have 2006;  ISBN 9025956718

Wil je leren voluit te leven, vanuit je ware zelf? Lukt het je nog onvoldoende je hooggevoeligheid te omarmen en als gave te beschouwen? Zoek je nog naar wegen om jouw unieke eigenschappen tot nut van jezelf en anderen te maken? Dan heb je het juiste boek in handen.

'Ik ervaar zelf dagelijks aan den lijve dat wij in een snelle wereld leven waarin je je als hooggevoelige vaak overrompeld voelt en onder druk gezet. Met als gevolg: stress en verlies van levenskwaliteit. Waarom zouden wij leven zoals anderen, als dat leven voor ons niet het juiste is?
Om gelukkig en gezond te blijven, zul je een levensstijl moeten ontwikkelen die daadwerkelijk bij je past. Dat kan alleen door bewuste keuzes te maken en door uit te komen voor je eigen aard. Dat vergt inzicht en actie. Niet blijven afwachten, mopperen en klagen, maar doen!
Dit boek biedt je concrete strategieën, inzichten en oefeningen die je helpen je ware kracht te vinden en deze verder te ontwikkelen. Een gids vol praktische handvatten om je leven als hooggevoelige ook echt voluit te kunnen gaan leven.'

Niet overleven, maar leven!

Nieuw boek voor hooggevoeligen van Susan Marletta-Hart!
Met veel plezier heb ik het boek Voluit leven met hooggevoeligheid1 van Susan Marletta-Hart gelezen. Susan heeft een authentieke manier van schrijven. Ze is wat ze schrijft. Ze geeft veel voorbeelden uit haar eigen leven. Ze stelt het niet beter voor dan het is: het blijft soms moeilijk om hooggevoelig te zijn en allemaal hebben we onze
valkuilen. Ze belooft geen wonderen en af en toe terugvallen is normaal.

Susan wil met dit boek de lezer activeren, naar het licht trekken: 'Ik vind dat hooggevoelige mensen veel te getalenteerd zijn om niets te doen. We moeten naar het daglicht, hoe bedreigend het leven en zijn valkuilen ons hooggevoeligen soms lijken.
We moeten niet gaan zitten wachten tot de wereld volmaakt is. Door nu te verschijnen verander je de wereld.'
Het boek heeft een veelzijdige benadering. Zowel het fysieke en het emotionele als het mentale en spirituele niveau komen aan bod. Het biedt concrete strategieën, inzichten en oefeningen die je kunnen helpen je ware kracht te vinden en verder te ontwikkelen.
Het boek is informatief en bemoedigend. De volgende zin van de achterflap is me uit het hart gegrepen: 'Waarom zouden wij leven zoals anderen, als dat leven voor ons niet het juiste is? Om gelukkig en gezond te blijven, zul je een levensstijl moeten ontwikkelen die daadwerkelijk bij je past. Dat kan alleen door bewuste keuzes te
maken en door uit te komen voor je eigen aard.'

Een aanwinst voor de literatuur over hooggevoeligheid!

Marian van den Beuken


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: