Aandachtig leven met hoogevoeligheid

Geplaatst op dinsdag 21 juni 2011 @ 00:50 , 1105 keer bekeken

1001004008287681.jpg

Hooggevoeligheidsdeskundige Susan Marletta-Hart stelde een praktisch boek samen, met een cd vol meditaties en oefeningen die hooggevoeligen helpen hun ware kracht te vinden. 

Tekst en cd vormen een aanvulling op het succesvolle 'Leven met hooggevoeligheid'. De informatieve tekst over hooggevoeligheid wordt geïllustreerd met korte ervaringsverhalen en aangevuld met concrete oefeningen. Zowel de oefeningen als de meditaties op cd hebben een zeer positieve uitwerking op hooggevoeligen en ondersteunen ze in hun zelfvertrouwen.

Een bemoedigend boek in het leven van ieder die zichzelf als hooggevoelig heeft herkend.

Susan Marletta-Hart volgde een opleiding in shiatsu, Chinese drukpuntmassage. Daardoor ontdekte zij haar hooggevoeligheid, waarover zij vervolgens verschillende boeken schreef. Zij woont en werkt in Zwitserland, maar geeft ook in Nederland workshops en trainingen voor hooggevoeligen. 

NBD|Biblion recensie
Wanneer mensen veel prikkels van buiten krijgen, kunnen ze rusteloos worden. Energie lekt weg en dit kan uiteindelijk leiden tot burn-out. Hooggevoelige mensen zijn hier extra gevoelig voor. Zij nemen meer prikkels waar en nemen meer informatie op uit hun omgeving dan anderen. Vele hooggevoeligen ervaren een dagelijkse worsteling met heel alledaagse activiteiten en ontmoetingen. In dit boekje worden verschillende aspecten van deze worsteling toegelicht, aangevuld met korte ervaringsbeschrijvingen. Beschreven oefeningen maken het bovendien mogelijk beter om te leren gaan met het verwerken van de vele prikkels. Door de algemene aard van de beschrijvingen en oefeningen kan het boekje ook gebruikt worden door iedereen die meer behoefte heeft aan innerlijke rust. Het boekje heeft een afwijkend vierkant formaat. Met cd met daarop twee uitgebreide meditatie-oefeningen van elk een half uur.

(NBD|Biblion recensie, B. de Leeuw)


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: